Jadalny opłatek na tort. Nadruk wykonany atramentem jadalnym, który został opracowany zgodnie z normami dotyczącymi produktów spożywczych, spełnia wymagania zawarte w Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego nr 1333/2008 i został dopuszczony do użytku przez PSS-E, zostało to potwierdzone badaniami wykonanymi przez niezależne akredytowane laboratoria.
Jadalny opłatek na tort
- Najwyższa jakość grafiki
- Napis, dedykacja, życzenia - GRATIS (Czcionkę dobieramy sami, nie przekazujemy projektów akceptacji, gdyż znacznie wydłużałoby to czas realizacji)
- Grubość opłatka 0,6 mm
- Papier oraz tusze posiadają niezbędne atesty spożywcze
- Zdjęcie jest bez smaku i zapachu produkt w całości jadalny
- Produkt do samodzielnego wycięcia
Jak zamówić
- Wybierz interesującą Cię ilość i kliknij KUP TERAZ
- w informacji do sprzedającego napisz jaki nr ma być nadrukowany oraz imię dziecka jeśli ma być dodane
- zlecenie realizowane jest pod indywidualne zamówienie klienta
Zamieszczone grafiki są przykładowymi nadesłanymi przez klientów i nie stanowią oferty handlowej
INSTRUKCJA umieszczenia opłatka na torcie.
- opłatek przytnij do pożądanego kształtu przy pomocy zwykłych nożyczek. Najlepiej jest zostawić mały margines, na który potem można wycisnąć z kremu słodką ramkę, żeby zasłonić brzeg opłatka;
- tort pokryty kremem lub bitą śmietaną powinien mieć gładką powierzchnię, najlepiej w jasnym kolorze;
- opłatek lekko dociśnij do powierzchni tortu
- opłatek będzie chłonął wilgoć z tortu i podczas tego procesu może się lekko zmarszczyć. Jeśli jednak cała jego powierzchnia przylega do kremu, wystarczy cierpliwie zaczekać, aż znów się wyrówna (może to potrwać około godziny).
- tort z dekoracją przechowuj w lodówce.
BARDZO WAŻNE: w lodówce nie przykrywaj ani nie zamykaj tortu w pudełku! Powoduje to skraplanie się pary wodnej na dekoracji i rozmycie kolorów!!!
Skład: skrobia ziemniaczana, woda, oliwa z oliwek, maltodekstryna, glikol propylenowy, etanol, glicerol, barwniki: E151, E102, E122