Przedmiotem aukcji jest 1 sztuka opłatka waflowego grubości 0,6 mm (gruby premium), arkusza a4 z nadrukowaną grafiką oraz tekstem jeśli taki jest wymagany. Każdy wzór ma swój kod znajdujący się nad grafiką np. "SUP4" kod należy podać podczas zamówienia wpisując w rubryce "notatka dla sprzedawcy" W przypadku braku kodu, wysyłany jest wzór z miniaturki.
OPIS OPŁATKA : arkusz A4 z nadrukowanym okręgiem o średnicy 20cm do samodzielnego wycięcia. Druk opłatka odbywa się na specjalnej drukarce przeznaczonej do druku spożywczego przy użyciu tuszu jadalnego. Uzyskany druk posiada bardzo mocne kolory. Proszę jednak pamiętać, że nie jest to papier fotograficzny a jadalny opłatek, którego struktura nie jest gładka jak w przypadku papieru foto, jednakże dobrze przygotowane projekty w bardzo wysokiej jakośći i profesjonalny sprzęt pozwalają uzyskać naprawdę bardzo dobrej jakości opłatki :) Na niektórych opłatkach drukowany jest efekt brokatu, nie jest to brokat a tylko efekt uzyskany poprzez druk :)
SKŁAD OPŁATKA WAFLOWEGO PO WYDRUKU:
skrobia ziemniaczana, woda, oliwa, maltodekstryna, substancja utrzymująca wilgotność gliceryna E422, Barwniki: żółcień pomarańczowa FCF E110, żółcień chinolinowa E102, sulubilizator: glikol propylenowy E1520, E330, E122, czerń brylantowa BN E151. Produkt posiada atesty dopuszczające do sprzedaży na terenie UNII EUROPEJSKIEJ.
WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100g PRODUKTU:
Energia (kJ) 1312,20
Energia (kcal) 309,7
Tłuszcz 3,3
W tym nasycone 0,5
Węglowodany 69,9
Cukier 0
Białko 0,1
Sól 0
PERSONALIZACJA:
Istnieje możliwość dodania krótkiego tekstu (np. Imię, wiek, dowolnego napisu) Personalizacja jest w cenie. Jeśli taka ma być, proszę wpisać w polu (uwagi do sprzedawcy). Brak notatki oznacza opłatek bez personalizacji. Na tej aukcji jest również możliwość wyboru dowolnej własnej grafiki, cena jest taka sama dla wszystkich opłatków do średnicy 20cm. Jeśli Państwo chcieliby zobaczyć projekt przed drukiem to proszę napisać w komentarzu do sprzedawcy, jednak ta opcja, troszkę opóźni cały proces wysyłki.
SPOSÓB UŻYCIA:
Przytnij opłatek do wybranego kształtu za pomocą nożyczek lub noża. Tort pokryj równomiernie kremem (nie galaretką). Połóż opłatek na kremie i, dociśnij lekko palcami. Na początku nie będzie on przylegał idealnie, ale już po godzinie dopasuje się do masy czy kremu, nabierze również mocniejszych kolorów.
Opłatek najlepiej nakładać na tort na co najmniej 2 godziny przed podaniem.
PRZECHOWYWANIE: w suchym, ciemnym miejscu w dołączonej folii do 6 miesięcy.
Wszystkie przedstawione obrazki zawarte na stronie przedstawiają gotowe projekty powierzone nam przez naszych kontrahentów do wykonania jako wydruk na opłatku jadalnym. Mają one charakter poglądowy i nie stanowią oferty handlowej.