Opłatek CUKROWY na tort okrągły Spinozaur 1
Tusze (barwniki) spożywcze użyte do wykonania nadruku posiadają wszystkie niezbędne atesty i certyfikaty.
Średnica: 21 cm
Skład:
- Papier cukrowy: skrobia, maltodekstryna, cukier, gliceryna E422, dekstroza, woda, olej kokosowy, substancje żelujące: celuloza (E460i, E466) guma arabska E414, emulgatory: E471, E475, E435, aromaty, regulator kwasowości: E330, konserwant E202.
- Tusz spożywczy: woda, glikol propylenowy, gliceryna, barwniki: E151, E110, E102, E122, E133
Dodatkowe informacje:
- Papier jadalny jest materiałem wrażliwym na wilgoć, dlatego zalecamy nakładać go ok. 2 godziny przed podaniem, najlepiej na tłustą masę.
- Aby położyć opłatek na czekoladę, marcepan lub masę plastyczną można posmarować go od spodu żelem neutralnym (nabłyszczającym).
- Wydruk prezentuje się bardzo ładnie jeśli pokryty jest żelem nabłyszczającym również z wierzchu (zabezpiecza on nadruk, przedłuża jego trwałość oraz zwiększa intensywność kolorów).
Cena za 1 arkusz cukrowy z nadrukiem.
(OP-02/wydruk)