Parametry produktu
Rodzaj W zalewie
Skład podstawowy Oliwki
Zawartość netto 920 g
Składniki Oliwki, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Hiszpania
Masa netto sztuki (po odcieku) 450 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 96 op. zb. (DU)
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal 150 kcal
Wartość energetyczna kJ 627 kJ
Wielkość porcji 100 g
Zawartość soli 3,5 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 15 g
Cukry 0 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie