OLIWA Z OLIWEK EXTRA VIRGIN BIO 1 L - LA JIENNENSE
LA JIENNENSE (VADOLIVO) (oliwy)
SKŁADNIKI
oliwa z oliwek extra virgin* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 3700 kJ/900 kcal
Tłuszcz - 100 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 12 g
Węglowodany - 0 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
Witamina E - 30 mg [250 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)]
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła.
- PKWiU: (brak)
- Jednostka: szt
- Masa brutto: 1,275
- Kategoria specjalna: _Oleje. oliwy\oliwy; _WSZYSTKIE; _***
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia: Hiszpania
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI