Parametry produktu
Rodzaj produktu Oliwa extra vergine (extra virgin olive oil)
Metoda tłoczenia Na zimno
Pojemność 500 ml
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Włochy
Zastosowanie Do gotowania, Do pieczenia, Do sałatek, Do smażenia
Składniki Oliwa z oliwek
Liczba warstw na palecie 4 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG) 6,1 x 28,5 x 6,1 cm
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 144 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 5 - 25 °C
Waga brutto 5,29 kg
Kod CN 1509 10 20
Zawartość netto 500 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 36 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,86 kg
Wysokość palety 1,31 m
Alergeny
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 828 kcal/100ml
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 9 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 14 g
Wielkość porcji 500 ml
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 92 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml
Witaminy i składniki mineralne
Witamina E (%RWS) 142 %RWS
Witamina E 17 mg/100g