Dzień dobry ,dzięki unikatowej technologi ,wykorzystującej ,specjalną budowę generatora ozonu CE z certyfikatem ,mam do zaoferowania ,najwyższej klasy oliwę ozonowaną robionym tym generatorem,oliwa z oliwek ,tak samo jest wyższej jakości . Generator podbił tutaj jakość a tym samym ,wprowadza dużo więcej ozonu ,niż firmy na rynku ( gdyż zależy im na czasie ) dla tego ten produkt jest dużo więcej skuteczniejszy ,bowiem zawiera więcej ozonu uwięzionego w oliwie ozonowej ,cena tego ,to ułamek ceny z firm ,która się wacha od 30-40 zł ,za 100 ml . Ja oferuje 500 ml wybornej oliwy z oliwek ozonowej bardzo dobrym generatorem ozonu z certyfikatem międzynarodowym .Produkt wysyłam zaraz , na drugi dzień od zamówienia !!
Właściwości :
- zmiany trądzikowe i opryszczka – oliwa ozonowana poprawia wygląd, koloryt oraz przyspiesza regenerację skóry,
- odparzenia – wyraźnie łagodzi i wygładza podrażnione miejsca,
- cellulit – znacznie łagodzi jego objawy,
- przebarwienia skórne – znacząco zmniejsza ich widoczność,
- podrażnienia po ukąszeniach owadów (komary, meszki) – łagodzi skórę po ukąszeniu owadów.
Skuteczne działanie w przypadku każdego typu skóry
Skóra skłonna do podrażnień lub przejawiająca objawy różnych dolegliwości potrzebuje szczególnej troski i pielęgnacji. Ozonella jest produktem przeznaczonym do każdego typu skóry. Świetnie sprawdza się również podczas codziennego stosowania w celu zwykłego nawilżania. Stanowi rewelacyjną, naturalną ochronę do cery ,zwalcza grzybice i różne jeszcze dolegliwości skórne .
Polecam to dla palaczy ,naprawdę można kopnąć rakowi w dupę ,pijąc łyżeczkę dziennie ,zapobiegawczo ,w dodatku cały przełyk ulega odkażeniu ,likwiduje cały system bakterii i zarazków oraz grzybów ,gdyż ozon zawarty w oliwie robi swoje . Tak samo czosnek ,ale tutaj trzeba by było zjeść tonę tego :) w dodatku zapach odrażający jest !! Nadaje się na rany dolegliwości oraz na cerę - nie ma lepszego kremu ,jak naturalna oliwa z oliwek z ozonem ,dzięki czemu - skóra się odmładza i staje się elastyczniejsza . Można dużo poczytać sobie naukowych dowodów ,PDF na ten temat ,co robi ozonoterapia - jako gazu O3 ,a można przecież nawilżyć całe ciało oliwką - skóra wtedy pochłania nie tylko witaminy zawarte w oliwie ,ale tak że ozon ,który przenika do skóry . Mam wiele lat praktyki z dziedziny medycyny 21 wieku ,i jak mogę moimi zdolnościami ,pomagam innym . Serdecznie pozdrawiam ,życząc zdrowia ,a przy okazji ,polecam inne moje aukcje na portalach dotyczących zdrowia i urody .
Dlaczego oliwa z oliwek jest taka cenna?
- Kwasy jednonienasycone, Omega-6 i Omega-3.
Oliwa z oliwek jest cennym źródłem jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, omega-3 i omega-6, które znacząco wpływają na kondycję układu sercowo-naczyniowego, układu nerwowego, a także zmysłu wzroku. Nie bez znaczenia pozostaje również wpływ oliwy na gospodarkę lipidową organizmu.
- Właściwości antyoksydacyjne.
Występujące w oliwie z oliwek karotenoidy, związki fenolowe oraz witamina E mają działanie antyoksydacyjne. Skutecznie oddziałują na wolne rodniki przeciwdziałając chorobom cywilizacyjnym, w tym chorobom nowotworowym.
- Witaminy.
Oliwa z oliwek jest bezcennym źródłem witamin, takich jak: A, B, C, E, D i K. Zawiera również składniki mineralne takie jak potas, magnez czy fosfor.
- Choroby układu krążenia i udar
Jak wynika ze statystyk, osoby zamieszkujące teren basenu Morza Śródziemnomorskiego rzadziej chorują na choroby serca i układu naczyniowego. Przyczynia się do tego znaczące spożycie na tym terenie oliwy z oliwek, która obniża ciśnienie we krwi, a w konsekwencji przeciwdziała chorobom sercowo-naczyniowym. Obecna w oliwie oleaceina hamuje powstawanie blaszek miażdżycowych a w konsekwencji powstawanie zakrzepów. Pomaga uniknąć udaru mózgu.
- Alzheimer
Jak wynika z badań naukowców oliwa z oliwek ma wpływ na opóźnienie występowania choroby Alzheimera oraz demencji starczej. Domenico Praticò, doktor Centrum Alzheimera Lewis Katz School of Medicine (LKSOM) na Temple University zaleca codzienne spożycie dwóch łyżek oliwy. Jeżeli więc chcesz wpłynąć na swoje obecne i przyszłe zdrowie, codziennie spożywaj dwie łyżki stołowe oliwy z oliwek ozonowanej ,jako dodatkowy przeciwutleniacz.
- Choroby nowotworowe
Zawarte w oliwie z oliwek przeciwutleniacze wpływają na zmniejszenie powstawania uszkodzeń oksydacyjnych spowodowanych działaniem wolnych rodników. Prowadzone są badania, których celem jest ustalenie wpływu zastosowania oliwy w procesie walki z chorobą nowotworową.
- Cukrzyca typu 2.
Spożywanie oliwy z oliwek pozwala zapobiec lub opóźnić cukrzycę. Regularne zastosowanie w codziennej dzieci e oliwy reguluje poziom insuliny i przeciwdziała jej skokom. Badania naukowe wykazały, iż dieta bogata w oliwę z oliwek może zmniejszyć ryzyko zachorowania na cukrzycę typu 2 aż w 40%!
- Miażdżyca
Oliwa z oliwek nie zawiera cholesterolu, przez co wpływa na zmniejszenie poziomu złego cholesterolu i w konsekwencji obniża ryzyko rozwoju miażdżycy.
- System immunologiczny.
Oliwa z oliwek ma działanie antybakteryjne, antywirusowe oraz przeciwdziała atakom mikroorganizmów. Skutecznie niweluje stany zapalne, znacząco wpływając na system immunologiczny organizmu.
Jak oliwa z oliwek wpływa na system immunologiczny organizmu?
- Odchudzanie.
Wspomaga odchudzanie, ułatwiając procesy trawienia i pozbywania się toksyn z organizmu, ale także nadaje poczucie sytości osobom podczas diety odchudzającej.
- Zastosowanie w kosmetyce
Oliwa z oliwek służy również do produkcji mydła, balsamów do ciała, kremów czy produktów dla dzieci. Ma również zastosowanie w pielęgnacji włosów i paznokci nadając im blasku.
- Starzenie komórek
Witamina E zwalcza wolne rodniki i opóźnia proces starzenia skóry. Zastosowanie w codziennej diecie oliwy z oliwek stanowi doskonałe uzupełnienie codziennej pielęgnacji i aktywności fizycznej, dzięki którym organizm pozostanie w dobrej kondycji.
- Depresja.
Dieta śródziemnomorska może przeciwdziałać powstaniu depresji lub pomóc złagodzić jej symptomy. Składniki zawarte w oliwie wpływają na działanie neuroprzekaźników, w tym na serotoninę, zwaną potocznie hormonem szczęścia.
Dieta śródziemnomorska wspomaga również pacjentów po przeszczepach. Badania holenderskiego University of Groningen wykazały, że dieta śródziemnomorska, zawierająca takie produkty jak: ryby, owoce, warzywa, rośliny strączkowe, orzechy i oliwę z oliwek połączona ze zmniejszonym dziennym spożyciem.Pozdrawiam serdecznie
Janusz :)