Olimp Whey Protein Complex 100% 2270g + 600g (losowy smak) + gratisy
-mix koncentratu i izolatu białka
-najwyższa jakość
-świetne smaki
gratis: BCAA drink 250ml, saszetka redweiler, żel energetyczny, 3x próbka losowa, shaker z kulką.
Jakość bez kompromisu w najlepszej cenie!!!
Kompozycja najwyższej jakości ultrafiltrowanego koncentratu białek serwatkowych WPC i izolatu białek serwatkowych WPI - CFM® w formie instant.
Izolat CFM® i koncentrat białek serwatkowych takie jakich użyto w Whey Protein Complex 100%® charakteryzują się wysoką wartością odżywczą. Pozyskiwane w zaawansowanych procesach technologicznych zachowują pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych. Wysoka wartość odżywcza sprawia, że izolowane i koncentrowane białka serwatkowe uznano za najwartościowsze źródła białka pokarmowego dla sportowców wyczynowych i osób aktywnych ruchowo.
Izolat CFM® i koncentrat białek serwatkowych przyczyniają się do wzrostu lub utrzymania masy mięśniowej.
OLIMP 100% Whey Protein Complex® to rewelacyjne smaki, którym nie będziesz w stanie się oprzeć!
Stosowanie:
1-3 porcji dziennie – po przebudzeniu, pomiędzy posiłkami, po treningu lub przed snem. 1 porcję preparatu (35 g = 1 miarka) rozpuścić w 150 ml* wody. Spożyć zaraz po przygotowaniu. Nie należy przekraczać porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia.
Porcja: 35g
Opakowanie: 2270g
Ilość porcji w opakowaniu: 64
Zawartość w: 100g:
Wartość energetyczna 1624kJ/382kcal
Tłuszcz 6,5g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g
Węglowodany 11g
w tym cukry: 4g
Błonnik 0g
Białko 75g
Sól <0,3g
Aminogram wzorcowy # na 100 g
L-alanina 3,828 g
L-arginina 1,60776 g
kwas L-asparaginowy 8,4216 g
L-cysteina 1,60776 g
kwas L-glutaminowy 13,85736 g
Glicyna 1,07184 g
L-histydyna 1,30152 g
*/** L-izoleucyna 4,89984 g
*/**L-leucyna 8,11536 g
* L-lizyna 7,34976 g
* L-metionina 1,68432 g
*/*** L-fenyloalanina 2,2968 g
L-prolina 4,2108 g
L-seryna 3,52176 g
* L-treonina 5,12952 g
*/*** L - tryptofan 1,07184 g
*** L-tyrozyna 1,99056 g
*/** L-walina 4,51704 g
# Wartości aminogramu mogą podlegać biologicznym wahaniom typowym dla produktów naturalnych.
* aminokwasy egzogenne
** aminokwasy rozgałęzione
*** aminokwasy aromatyczne