OLI-OLI OLEJ RZEPAKOWY W AEROZOLU 453g
- Niewielka zawartość kalorii
- Wygodna forma aerozolu
- Został wyprodukowany tylko i wyłącznie z rzepaku najwyższej jakości
- Jedno opakowanie zawiera aż 1550 porcji
- Idealnie nadaje się do wielu potraw
- Wygodny w stosowaniu
- Produkt naturalnego pochodzenia
OLI-OLI Olej rzepakowy do smażenia
Olej rzepakowy Oli-Oli to doskonały produkt w postaci aerozolu. Charakteryzuje się wyśmienitym smakiem. Może być spożywany nawet w najbardziej surowych dietach.
Świetnie zastępuje zwykły olej, smalec, czy też margarynę, a przy tym jest znakomity w wielu potrawach. To świetny, niskokaloryczny patent na smażenie.
Ponadto produkt nie zawiera cholesterolu.
Wybierz olej rzepakowy OLI-OLI
Wykorzystując olej rzepakowy Oli-Oli, możesz mieć stuprocentową pewność, że smażona potrawa nie będzie przywierała do patelni.
Również mycie naczyń stanie się o wiele łatwiejsze. Garnki, naczynia oraz sztućce mogą być myte bez potrzeby długiego szorowania i wylewania litrów wody oraz płynu do mycia naczyń.
Olej rzepakowy Oli-Oli może być stosowany zarówno przy smażeniu na patelni, jak i w garnku, na grillu oraz w kuchence mikrofalowej.
Ponadto stanowi świetną ochronę dla naczyń teflonowych, zapobiegając przed ich przypadkowymi zadrapaniami.
Skład:
Olej rzepakowy*, lecytyna, woda, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g
Ilość powtórzeń: 1550 razy.