Oli-Oli Olej sojowy do pieczenia ciast - 142g
✔ 0 KALORYCZNOŚĆ KAŻDEJ PORCJI
✔ WYJĄTKOWA FORMUŁA ZAWIERAJĄCA MĄKĘ
✔ UMOŻLIWIA BEZTŁUSZCZOWE PIECZENIE
✔ IDEALNY WYBÓR DLA DBAJĄCYCH O LINIĘ
✔ POZWALA WYELIMINOWAĆ ZBĘDNE TŁUSZCZE Z DIETY
Wartość Odżywcza / Informacja Żywieniowa: Na 0.25 g
- Wartość Energetyczna (energia): 0kJ/0kcal
- Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 0 g
- w tym cukry: 0 g
- Białko: 0 g
- Sól: 0 g
Źródło witaminy A, witaminy C, wapnia i żelaza.
Składniki: olej sojowy*, lecytyna, mąka, gaz wypychający. * jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Sposób użycia:
- Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
- Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni
- Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Dietetyczny olej sojowy do pieczenia z dodatkiem mąki umożliwi Ci beztłuszczowe pieczenie ciast, co z pewnością pomoże ograniczyć kaloryczność Twojej diety. Jeżeli dbasz o swoją linię i nie chcesz przesadzić z kalorycznością – ten preparat będzie dla Ciebie wręcz idealnym wyborem. Dodatkowo nie będziesz musiał z niczego rezygnować! Rewelacyjny smak ciast jest na wyciągnięcie ręki!
IDEALNY DODATEK PODCZAS ODCHUDZANIA JAK I W CODZIENNYM UŻYTKU.
Oli-Oli Olej sojowy do pieczenia ciast umożliwia eliminację wielu dodatkowych tłuszczy, które zazwyczaj towarzyszą nam podczas pieczenia ciast, w tym: masła i margaryny. Dodatkową zaletą jest zawartość mąki w produkcie, co jeszcze bardziej ułatwia proces przygotowania ciast.
OLI-OLI OLEJ SOJOWY DO PIECZENIA CIAST - WSPARCIE DIETY KAŻDEGO SPORTOWCA!
KAROL_LUTY