OLI-OLI Olej rzepakowy do smażenia Spray 170g
Dlaczego warto wybrać olej rzepakowy do smażenia w sprayu?
✅ zawiera niewiele kalorii,
✅ został wyprodukowany z rzepaku najwyższej jakości,
✅ każde opakowanie zawiera aż 557 porcji,
✅ idealny do wielu potraw,
✅ komfortowy w nakładaniu,
✅ produkt naturalny.
Olej rzepakowy do smażenia marki Oli-Oli został wyprodukowany, aby zapewnić Ci wygodę w kuchni. To świetna alternatywa dla tłuszczów zwierzęcych, czy chociażby klasycznego oleju rzepakowego, który często powoduje przywieranie potraw do patelni w trakcie smażenia. Opisywany produkt sprawi, że przygotowywane przez Ciebie dania będą dobrze wysmażone, a naczynia łatwe do zmycia. To zupełna nowość w kuchni, która sprawdzi się również przy wielu dietach.
- Składniki aktywne, W 100 g, W porcji 0,3 g
- Wartość energetyczna, 3700 kJ / 884 kcal, 11 kJ / 3 kcal
- Tłuszcz, w tym:, 96 g, 0,3 g
- Kwasy nasycone, 7 g, 0,02 g
- Jednonienasycone, 63 g, 0,2 g
- Wielonienasycone, 26 g, 0,08 g
- Węglowodany, 0 g, 0 g
- w tym cukry, 0 g, 0 g
- Białko, 0 g, 0 g
- Sól, 0 g, 0 g
Skład
Olej rzepakowy*, lecytyna, woda, gaz wypychający.
* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Sugerowana ilość porcji w opakowaniu: około 557.
Opakowanie: 170 g.
Sposób użycia
Przed użyciem należy wstrząsnąć. Rozpylać pod kątem około 45 stopni, z odległości 15-30 cm.
Przeciwwskazania
Nie zaleca się stosowania osoby uczulone na którykolwiek ze składników produktu.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Data przydatności do spożycia: minimum 6 miesięcy!
(przeważnie rok, albo dłużej!)