OLI-OLI OLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIA - 453G
Olej rzepakowy Oli-Oli to doskonały produkt w postaci aerozolu. Charakteryzuje się wyśmienitym smakiem. Może być spożywany nawet w najbardziej surowych dietach. Świetnie zastępuje zwykły olej, smalec, czy też margarynę, a przy tym jest znakomity w wielu potrawach. To świetny, niskokaloryczny patent na smażenie. Ponadto produkt nie zawiera cholesterolu.
Wykorzystując olej rzepakowy Oli-Oli, możesz mieć stuprocentową pewność, że smażona potrawa nie będzie przywierała do patelni. Również mycie naczyń stanie się o wiele łatwiejsze. Garnki, naczynia oraz sztućce mogą być myte bez potrzeby długiego szorowania i wylewania litrów wody oraz płynu do mycia naczyń. Olej rzepakowy Oli-Oli może być stosowany zarówno przy smażeniu na patelni, jak i w garnku, na grillu oraz w kuchence mikrofalowej. Ponadto stanowi świetną ochronę dla naczyń teflonowych, zapobiegając przed ich przypadkowymi zadrapaniami.
OLI-OLI OLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIA – TWOIM SPOSOBEM NA SMACZNE I BEZKALORYCZNE POTRAWY!
Sposób użycia:
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Uwagi:
Suplement diety:
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.