OLI-OLI
OLEJ W AEROZOLU
Gramatura: 170g
Smak: Olej rzepakowy o smaku masła
- Nie zawiera Kalorii !
- Niezwykle ekonomiczny
- Doskonały dla osób na diecie
- Nie przywiera do patelni
OLI OLI OLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIA COOKING SPRAY 170g
Kto nie lubi smażonych potraw? Niestety, tego typu posiłki nie są wskazane w przypadku osób ceniących sobie zdrowe odżywianie. Głównie przez wysoką kaloryczność takich potraw, co w przypadku stosowania zbilansowanej diety, całkowicie zaburza plan dziennego odżywiania. Wyjściem z tej sytuacji może być stosowanie Oleju Rzepakowego o smaku masła do smażenia OLI OLI.
Najważniejsze zalety:
- niskokaloryczny
- ekonomiczny w stosowaniu
- znakomita olej do smażenia dla osób na diecie
- łatwy w użyciu
- zapobiega przywieraniu potraw do naczyń
OLI OLI Olej Rzepakowy o smaku masła do smażenia to nic innego jak czysty olej rzepakowy w spray’u z dodatkiem lecytyny będącej naturalnym składnikiem fasoli sojowej. Co istotne, nie zawiera on tłuszczu, ani cholesterolu sody i ma aż 95% mniej kalorii niż np. masło czy margaryna lub często używane do smażenia inne oleje.
OLI OLI Olej Rzepakowy o smaku masła do smażenia to zatem doskonała opcja dla osób będących na diecie i zdrowo odżywiających się. Można go używać przy smażeniu potraw na patelni, grillu czy w naczyniach, jakie stosujemy w kuchenkach mikrofalowych. Ponadto, chroni naczynia teflonowe i powoduje, że smażone przez nas potrawy nie przywierają do wspomnianych naczyń. Tym sposobem łatwiej jest również czyścić je po przygotowanym posiłku.
OLI OLI Olej Rzepakowy o smaku masła do smażenia
Składniki: Olej rzepakowy*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.
*jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia. Zawiera soję.
Zastosowanie: Dla sportowców oraz osób aktywnych fizycznie, będących na diecie, zdrowo odżywiających się, regulujących masę ciała.
Dawkowanie: Przed użyciem należy wstrząsnąć, a następnie aplikator skierować zgodnie ze strzałką i nacisnąć. Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni naczynia. Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem oleju przeznaczonego do smażenia. Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g.
Ilość powtórzeń: ok. 1550 razy.