Nowoczesna frytura płynna do smażenia bez oleju palmowego. Idealna propozycja w profesjonalnym i nowoczesnym biznesie gastronomicznym.
EFEKT:
Gwarancja najwyższej efektywności kosztów i czasu pracy, komfortowego procesu smażenia oraz efektów końcowych, które zachwycają klientów.
- Wydłużony czas użytkowania w porównaniu do frytur palmowych.
- Duża odporność na przemiany zachodzące w tłuszczu podczas smażenia w wysokich temperaturach.
- Wysoki punkt dymienia – powyżej 220 C
- Obojętny smak i zapach frytury wydobywa naturalny charakter i aromat smażonych potraw.
OPAKOWANIE
Butelki PET o pojemności 5L
PALETA EURO
5L: 600 L
OKRES MINIMALNEJ TRWAŁOŚCI
12 miesięcy
ŹRÓDŁO SUROWCA
olej słonecznikowy wysokooleinowy,
rafinowany olej rzepakowy
SFA/MUFA/PUFA
8% / 75% / 17%
ZAWARTOŚĆ IZOMERÓW TRANS
<2%