DR OETKER KOPIEC KRETA ciasto w proszku BEZGLUTENOWE
masa netto 437 g
Zawartość opakowania
277 g mieszanki do wypieku ciasta
100 g mieszanki do sporządzenia masy
60 g płatków czekoladowych
Skład:
cukier, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana,
13% płatki czekolady (cukier, masa kakaowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, emulgator((lecytyny słonecznikowe)), żelatyna, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik z cykorii, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), aromaty, sól.
Wartości odzywcze w 100g
Wartość energetyczna w 100g 1272 kJ / 305 kcal
tłuszcz 17,7g
węglowodany 26 g
białko 3,9 g
błonnik 1,3g