OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)-
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe,
SKŁADNIKI woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji. Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 13 kJ/3 kcal Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g Węglowodany - 0,4 g w tym cukry - 0 g Błonnik - 0 g Białko - 0,4 g Sól - 1,0 g ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
- Kraj pochodzenia: Holandia
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm): 19.20
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 5.80
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 120
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm): 5.80
- Producent: TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
- Bez Cukru: BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Japonia
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- Producent - nazwa i adres: TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)