Ocet ryżowy do sushi, sałatek, marynat 1l
Ocet ryżowy to podstawa do przygotowania tradycyjnych azjatyckich dań słodko-kwaśnych, nieodłączny składnik sushi, a także dodatek do jarzyn, ryb, owoców morza czy duszonych mięs. Ocet zapewni ryżowi odpowiednią kleistość, dzięki czemu jeszcze łatwiej przygotować ulubione sushi.
mbir marynowany do sushi różowy 190g
Dodatkowo dodaje imbir za darmo, gdyż data ważności jest do września 2023
Marynowany, różowy imbir w szklanym słoiczku. Słodko-kwaśny i lekko piekący, stanowi nieodzowny dodatek do sushi i sashimi. Różowy imbir jest nieco łagodniejszy i słodszy od swojego białego odpowiednika. Tradycyjnie spożywany pomiędzy kawałkami sushi, ma za zadanie oczyszczać kubki smakowe i odświeżać podniebienie.
Masa netto: 190gMasa netto po odsączeniu: 110g