Witamy na naszej aukcji.
Mamy zaszczyt zaprezentować unikalny produkt:
Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest produktem najwyższej jakości przeznaczonym dla osób o dużych wymaganiach.
Produkcja jednej butelki octu jabłkowego Ojca Mateusza trwa od kilku do kilkunastu miesięcy. Wykorzystane są jabłka niepryskane z upraw naturalnych.
Produkt nie zawiera żadnych dodatków chemicznych.
Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest produkowany XIV-wieczną metodą. Starozakonna receptura wymaga, aby produkcja przebiegała w sposób powolny, długotrwały i w wysokiej temperaturze. Fermentacja nie jest sztucznie przyspieszana i wspierana przy pomocy specjalnych bakterii octowych.
Ocet jabłkowy Ojca Mateusza jest naturalnie mętny, a więc nieklarowany. Produkt nie jest filtrowany ani destylowany. Na jego powierzchni może się tworzyć pianka, a na dnie osad, co świadczy wyłącznie o jego wysokiej jakości.
Wysokogatunkowy ocet jabłkowy Ojca Mateusza nie jest pasteryzowany i nie zawiera żadnych konserwantów (data ważności - 1 rok). Dzięki temu produkt jest pełnowartościowy, co oznacza, że należy do grupy żywnościowej o nazwie Superfood - żywność o niezwykłych właściwościach.
Ocet jabłkowy Ojca Mateusza cechuje się wyjątkowym, niepowtarzalnym smakiem i aromatem.
Jego zapach nie przypomina zapachu octu, ale kojarzy się z... szampanem.
Wyprodukowanie jednej butelki trwa kilka miesięcy.
Nie są dodawane specjalne bakterie octowe przyśpieszające fermentację.
Produkt nie zawiera szkodliwych toksyn środowiskowych.
Ocet jabłkowy Ojca Mateusza to produkt naturalnie mętny, a więc jest nie klarowany.