Ocet jabłkowy niefiltrowany BIO 250 ml - BIO FOOD
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów.
Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku.
Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego.
Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek.
Produkt niepasteryzowany.
SKŁADNIKI
- ocet z ekologicznego wina jabłkowego
UWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
- Wartość energetyczna: 66,9 kJ / 16 kcal
- Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
- Węglowodany: 0,6 g
- w tym cukry: 0,3 g
- Białko: 0,4 g
- Sól: 0,013 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.