NUTRIPURE odżywka białkowa IZOLAT WPI Serwatka waniliowa WIADRO 4KG WANILIA
Serwatka waniliowa
W celu utrzymania i zwiększenia masy mięśniowej
81% białka - 37% EAA - 18% BCAA
Natywna i izolowana serwatka niedenaturowana – mleko francuskie i unijne – z laktozą
Serwatka waniliowa, ulubiony smak Francuzów
Obok czekolady ulubionym smakiem Francuzów jest wanilia. Dlatego oczywiste było, że oferujemy natywny izolat serwatki o dobrym smaku wanilii. Nie ma nic lepszego niż Twoje opinie, aby przekonać się, że serwatka waniliowa jest popularna!
PRODUKCJA FRANCJA
Kompozycja
Izolat serwatkowy instant 750g/4kg o smaku waniliowym
Białka mleka (izolat białka ( mleko ), emulgator: lecytyna słonecznikowa), naturalny aromat waniliowy i inne naturalne aromaty, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe, laktaza.
Możliwe jest wyrażenie zawartości białka w % suchej lub mokrej masy:
- zawartość białka w suchej masie jest bardziej precyzyjna przy porównywaniu żywności na poziomie odżywczym: jest to zawartość zachowana, gdy mówimy o 86% białka w naszym izolacie serwatkowym.
- zawartość mokra odzwierciedla całkowity skład składnika, w tym wodę naturalnie zawartą w składniku.
Informacje o wartościach odżywczych
Ilość na 100 g serwatki waniliowej
Energia
1540 kJ / 368 kcal
Tłuszcze
1,5 g
Z czego nasyca się
0,2 g
Węglowodany
7,6 g
z cukrem
3,2 g
Białka (Nx6,38) (sucha masa)
86g
Białka (Nx6,38) (mokra substancja)
81g
Sól
0,3 g
AMINOKWASY
Kwas glutaminowy
14,4g
Leucyna (BCAA-EAA)
9,5 g
Kwas asparaginowy
9,2 g
Lizyna (EAA)
7,5 g
Izoleucyna (BCAA-EAA)
4,1 g
Walina (BCAA-EAA)
4,1 g
Treonina (EAA)
4,2 g
Alanina
3,7 g
Prolina
4,2 g
Seryna
3,7 g
Tyrozyna
2,9 g
Fenyloalanina (EAA)
3,0 g
Cystyna
2,1 g
Arginina
2,0 g
Metionina (EAA)
1,8 g
Tryptofan (EAA)
1,6 g
Histydyna (EAA)
1,5 g
Glicynia
1,5 g
Razem BCAA
17,7 g
Razem EAA
37,3 g
Całkowity
55,0g
EAA: Niezbędne Aminokwasy
BCAA: Aminokwasy rozgałęzione
Dawkowanie i przygotowanie
30 g na porcję. Spożywać 1 do 2 porcji dziennie. W zestawie miarka.
Dla ułatwienia mieszania zaleca się użycie shakera (jak na filmie).
W przypadku Whey Vanilla w wiaderku 4 kg: możesz zmieniać ilość wody, aby uzyskać pożądaną konsystencję.
Nie wahaj się dobrze potrząsać shakerem przez co najmniej 20 sekund.
Najlepiej do wzięcia
Dzięki doskonałemu składowi nasza serwatka waniliowa jest bardzo szybko trawiona. Możesz zatem wziąć to bezpośrednio:
Śniadanie: bardzo korzystny czas na spożycie białka
Jako przekąska: w celu zapewnienia izolowanego spożycia białek i utrzymania stanu anabolicznego
Zaraz po treningu: jeśli w ciągu pół godziny nie możesz zjeść prawdziwego posiłku
Wskazówki dotyczące użytkowania
W shakerze:
Zalać 200 ml wody o temperaturze pokojowej lub mleka roślinnego następnie zalać 30g izolatu serwatkowego waniliowego, wymieszać w shakerze , gotowe! Najlepiej, jeśli nigdy nie używałeś serwatki !
W smoothie:
Z owocami lub warzywami: 200 ml mleka roślinnego + 1 banan lub 1/2 mango lub 1 jabłko + 1 dawka izolatu serwatkowego waniliowego i ½ awokado lub łyżeczka puree z migdałów lub orzechów laskowych
Izolat serwatki (wanilia), białko wzorcowe
Whey Native: mleko od francuskich krów wypasanych na pastwiskach
Białko w proszku
Wegetariański
Wolne od GMP, wolne od GMO i wolne od pestycydów
Wyprodukowano we Francji