Nóż kucharski HACCP do surowego mięsa 320mm - czerwony - HENDI 842621
1003058
Nazwa producenta: HENDI 842621
Profesjonalny nóż kucharski do surowego mięsa marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami.
Cechy i funkcje:
- - nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- - antypoślizgowy czerwony uchwyt z polipropylenu (nóż do surowych mięs),
- - ostrze ze stali nierdzewnej,
- - możliwość mycia w zmywarce.
Parametry techniczne:
- - Seria produktowa - HACCP
- - Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- - Materiał rączki - Polipropylen
- - Długość ostrza - 180 mm
- - Grubość ostrza - 2,5 mm
- - Długość noża - 320 mm
- - Kolor - Czerwony
W zestawie:
- - nóż kucharski zgodny z normami HACCP.