MODEL 25.18.106
Producent w kategorii nowych przyczep gastronomicznych poleca przyczepę lekką model: 25.18.106 z wyposażeniem standard, jako profesjonalną przyczepę nazywaną potocznie handlowa czy sprzedażowa, a nawet ekspozycyjna i eventowa.
Food truck w wersji standard z jedną klapą sprzedażową oraz drzwiami wejściowymi.
Wyposażony dodatkowo w szafę BHP wraz ze zlewozmywakiem, podgrzewaczem wody oraz zbiornikami na czysta oraz brudną wodę.
Podane przyczepy gastronomiczne posiadają także instalację elektryczną z zestawem bezpieczników wraz z elektronicznym podlicznikiem prądu. Producent przyczep gastronomicznych wyposażył je w bardzo mocną wykładzinę przemysłową. Przyczepa umożliwia kierowanie na kategorię B, bez opłat viaTOLL.
Budowa przyczep gastronomicznych wykonana jest z nowoczesnych materiałów odpornych na warunki zewnętrzne.
Przyczepa o dużym współczynniku izolacji, odporna na nagrzewanie oraz mrozy, co umożliwia wykorzystanie przyczepy podczas prac całorocznych, czyli podana przyczepa jest pełnosezonowa.
Przyczepa posiada wszystkie dokumenty atestowe, homologację typu sklep- bar, umożliwiającą bezproblemowy handel i rejestrację przyczepy .
UWAGA
Produkujemy przyczepy na zamówienie, więc istnieje możliwość dostosowania przyczepy pod wymogi klienta ( np. wymiar, dodatkowe okno sprzedażowe, bądź zmiana jego umieszczenia …..
O inne - dzwoń, pytaj, pisz - zapraszamy .....
WYPOSAŻENIE DODATKOWE:
Dopytaj sprzedawcę
UWAGI
Zdjęcia poglądowe, mogą zawierać doposażenie dodatkowo płatne