Nici wędliniarskie bawełniane białe 100g (240C)
Nici
Opis szczegółowy
Nici wędliniarskie bawełniane białe - do pieczenia, gotowania, peklowania, wędzenia. Służą do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia rolad na czas pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa ( do 300°C) bez zmiany aromatu i smaku. Sznurek jest wytrzymały, mięso można powiesić na haku. Posiada atest PZH.
Parametry produktuKolor: Biały
Zastosowanie: Do produkcji domowych wędlin
Liczba opakowań konsumenckich: 1 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG): 12 x 16 x 20 cm
Typ opakowania pierwszego rzędu: Pudełko
Rodzaj produktu: Nici wędliniarskie
Waga brutto: 1,07 kg
Waga jednostkowa brutto: 0,1 kg
Materiał wykonania: Poliester
Kod CN: 5207 90 00
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 36 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 360 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 10 warstw (warstwa)
Wysokość palety: 1,8 m