Nici wędliniarskie bawełniane 55m
Bawełniane nici wędliniarskie, 55 m do pieczenia i parzenia mięs do 240°C
Nici do wiązania domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych m.in. szynek oraz rolad.
Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
Wytrzymała na pęknięcia - solidna, biała nić pozwala bez obaw zawiesić mięso do wysuszenia na haku
Nie tylko do wędliniarstwa - nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
Wystarczy na długo - 55 metrów nici wystarczy Ci na przygotowanie wielu smakowitych potraw. Wygodna szpula sprawi, że nić zawsze będzie przechowywana w porządku, bez ryzyka poplątania.
Oferta dotyczy!: Jednej sztuki
Sygnatura: 916973