Nattokinaza 100 mg NSK-SD™ (300 kapsułek) Kenay
Suplement diety
Sfermentowana soja – pokarm Japończyków od tysięcy lat
Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy.
Potrawa natto
NSK-SD™ jest znakiem towarowym firmy Japan Bio-Science Laboratories.
Składniki: olej sojowy, kapsułka: żelatyna wieprzowa, sfermentowany ekstrakt z soi, kapsułka: gliceryna, barwnik: wosk pszczeli, substancja emulgująca: estry glicerolu i kwasów tłuszczowych, nośnik: lecytyna sojowa
Porcja dzienna: 1 kapsułka
Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka) :
Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps.
(uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi)
100 mg
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie (referencyjne wartości spożycia %)
Środki ostrożności: Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany przez kobiety w ciąży, karmiące i dzieci bez konsultacji lekarskiej. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników. Zalecamy zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Chronić przed światłem, przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu niedostępnym dla małych dzieci. Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi. Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.
Informacja alergiczna: produkt zawiera soję
Opakowanie zawiera: 300 kapsułek
Producent: JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY, Japonia
Dystrybutor w Polsce:
KENAY A. Grzegorek i Wspólnicy Sp.J.
ul. Częstochowska 25
62-800 Kalisz
- ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE!