NASTRZYKIWARKA DO MIĘS MIĘSA 20 ML STRZYKAWKA
Nastrzykiwarka jest niezbędnym narzędziem, gdy przygotowujemy własne szynki, wędzimy lub chcemy przyrządzić pyszny obiad.
Dzięki nastrzykiwaniu, mięso będzie dużo bardziej soczyste, smaczniejsze, lepiej przyprawione, a przede wszystkim zdrowsze, gdyż to my decydujemy jakich przypraw i składników użyjemy.
Igła z dwoma otworami została wykonana ze stali nierdzewnej, która gwarantuje bezpieczne użytkowanie w kontakcie z żywnością. Igła sprawdzi się podczas nastrzykiwania marynatą zawierającą duże kawałki przypraw. Dzięki dwóm otworom marynata zostanie rozprowadzona równomiernie z dwóch stron.
Strzykawka posiada podziałkę ułatwiającą precyzyjne dozowanie marynaty. Tłok zakończony jest oczkiem, które znacząco ułatwia napełnianie i gwarantuje stabilny uchwyt. Warto zwrócić uwagę, że oferowana strzykawka posiada gumową uszczelkę, która idealnie dopasowuje się do ścianek.
Mocowanie igieł pasuje do wszystkich standardowych strzykawek z zakończeniem luer - najpowszechniejsze w Polsce i dostępne w każdej aptece.
PARAMETRY TECHNICZNE:
- Pojemność strzykawki: 20 ml
- Materiał: Tworzywo sztuczne + Stal nierdzewna
- Kolor: Transparentny
- Liczba igieł: 1