Zestaw nasadek, lejków do nadziewania wyrobów masarskich (kiełbas, kabanosów) tzw. nadziewarka
Materiał: plastik
Komplet składa się z 3 części - nasadek.
Wymiary średnic na wyjściu (wylocie):
Lejek mały: wewnętrzna 13mm / zewnętrzna 17mm
Lejek średni: wewnętrzna 17mm / zewnętrzna 21mm
Lejek duży: wewnętrzna 21mm / zewnętrzna 25mm
Długość każdego lejka: 15cm
Zewnętrzna średnica u podstawy każdego lejka: 4cm
Wewnętrzna średnica u podstawy każdego lejka: około 2,2cm
Zestaw przeznaczony do maszynek do mielenia mięsa różnych firm. Pozwala na produkcję wyrobów masarskich w stylu małych kiełbas lub kabanosów.
Przymocowanie nasadki do maszynki należy opracować samemu jeśli podane wymiary nie pozwalają na umieszczenie jej bez modyfikacji.