NAKŁUWACZ DO MIĘSA
Nakłuwacz kuchenny wyposażony jest w 21 ostrzy, które skutecznie przebijają włókna mięsa. Przygotowanie mięsa za pomocą naszego nakłuwacza skraca czas smażenia średnio o 30-40%.
Gotowe mięso będzie delikatne, soczyste i bardzo dobrze wysmażone - jak w drogiej restauracji.
Nakłuwacz idealnie sprawdzi się podczas marynowania mięs.
Poprzez nakłuwanie mięso będzie gotowe nawet 4 razy szybciej. Koniec z gumowymi kotletami! Dzięki naszemu nakłuwaczowi mięso będzie soczyste i delikatne. Pyszny obiad jak w restauracji w domowym zaciszu!
Nakłuwacz należy stosować do mięs bez kości. Przed pierwszym użyciem należy urządzenie umyć. Urządzenie wykonane z tworzywa sztucznego. Ostrza wykonane z wysoko gatunkowej stali.
WYMIARY
- Długość: 19cm
- Szerokość: 5cm
- Długość ostrzy: 3cm