PROFESJONALNA NADZIEWARKA DO KIEŁBAS
WIELKOŚĆ WKŁADU MIĘSNEGO: 3KG
4 RÓŻNEJ WIELKOŚCI LEJKI
- LEJEK: 15MM
- LEJEK: 19MM
- LEJEK: 22MM
- LEJEK: 25MM
Profesjonalna ręczna nadziewarka jest idealnym urządzeniem do napełniania farszem osłonek przy wyrobie wędlin, przeznaczonym dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów mięsnych. Umożliwi Ci produkcję SZEROKIEGO ASORTYMENTU KIEŁBAS, OD KABANOSÓW I PARÓWEK DO KLASYCZNYCH KIEŁBAS I SALAMI, w zależności od wielkości lejka użytego do napełniania.
Produkt wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu nadziewarka jest ODPORNA NA KOROZJĘ i ŁATWA W CZYSZCZENIU.
Odporny na zaginanie tłok zaopatrzony w odpowietrzacz sprawiają, że całe urządzenie jest solidne, a co za tym idzie, nasz produkt POSŁUŻY CI PRZEZ DŁUGIE LATA!
Nadziewarka wyposażona jest w SPECJALNY SILIKONOWY TŁOK, który nie przepuszcza mięsa podczas przepychania kiełbas oraz łatwo porusza się w komorze.
Wygodne i stabilne mocowanie za pomocą zacisku do blatu.
GRUBOŚĆ BLATU: MAX. 6CM
DANE TECHNICZNE:
- WYSOKOŚĆ: 43,5CM
- WYSOKOŚĆ CYLINDRA: 32CM
- ŚREDNICA CYLINDRA: 11,4CM
- WAGA: 3KG
- LEJKI: 15MM, 19MM, 22MM, 25MM
- MOCOWANIE: DO BLATU STOŁU KUCHENNEGO
- KORPUS: STAL NIERDZEWNA
- TŁOK: 1 TŁOK POKRYTY WARSTWĄ SILIKONU