NADZIEWARKA DO KIEŁBASY 4 kg - OSCAR COOK AUSTRIA
(MR-12)
Używana do produkcjo domowych wędlin, pobawionych przemysłowych i chemicznych dodatków.
Każdego rodzaju mięso (tj. wołowina, wieprzowina, drób i inne) może być łatwo przetworzone, dając pyszną i świeżą wędlinę nadającą się do spożycia również dla dzieci.
- Cylinder ze stali nierdzewnej.
- Nadziewarka ręczna wsadu mięsnego ponad 4 kg.
- Przeznaczona do produkcji kiełbas, wtłaczania mięsa do osłonek przy wyrobie wędlin.
- Doskonale sprawdzi się przy wyrobie kiełbas, salami, serdelków, kiełbasek, parówek i kabanosów.
- Przeznaczonym do gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów mięsnych.
- Nadziewarka na stalowej podstawie mocowana do blatu za pomocą 2 śrubo-zacisków.
- Umożliwia produkcję kiełbas o różnej średnicy zależnie od wybranego lejka.
- Urządzenie wyposażone w tłok stalowy w osłonie silikonowej.
- Cylinder zamocowany w sposób umożliwiający jego swobodne wyjęcie w celu nabijania jak również mycia i konserwacji.
Wymiary:
- Długość podstawy: 44,5 cm
- Wysokość: 18 cm
- Długość cylindra: 28,5 cm
- Średnica cylindra: 12,5 cm
- Korba: 22,5 cm
- 4 lejki o średnicy: 17 mm, 21 mm, 25 mm, 29 mm