|
Kontakt telefoniczny od poniedziałku do piątku w godz. 10:00 - 15:00. Przepraszam nie czytam i nie odpowiadam na smsy.
663 073 241 Wszelkie pytania proszę kierować na pocztę elektroniczną
leszekbak1@gmail.com
WYSTAWIAM FAKTURY VAT
|
|
|
|
Zakupione przedmioty wysyłam 1-2 dni po otrzymaniu wpłaty na moje konto Pocztą Polską
oraz kurierem
Opcja transportu z kosztami podana jest każdorazowo w każdej aukcji.
|
|
|
|
Niezależnie od ilości zakupionych artykułów opłatę za przesyłkę ponoszą Państwo tylko jeden raz. Zawsze jest to najwyższy koszt wysyłki spośród wszystkich zakupionych przedmiotów na moich aukcjach.
|
|
|
|
Numery kont przy przedpłacie na rachunek bankowy:
CREDIT AGRICOLE
NR KONTA 09 1940 1076 6412 3297 0000 0000
BANK ZACHODNI WBK
NR KONTA 87 1500 1070 1010 7011 7185 0000
|
|
|
|
WITAM NA MOJEJ AUKCJI NA KTÓREJ OFERUJĘ PROFESJONALNĄ RĘCZNĄ NADZIEWARKĘ DO WYROBU KIEŁBAS
O POJEMNOŚCI 4kg NA STABILNEJ STALOWEJ PODSTAWIE Z SILIKONOWYM TŁOKIEM firmy EDEL HÖFF RÖSSNER ORAZ DWA GRATISY
Nadziewarka ręczna pozioma 4 kg
NADZIEWARKA jest idealnym urządzeniem do produkcji wędlin, przeznaczonym dla gospodarstw domowych, stołówek, małych masarni, sklepów mięsnych, wykwintnych restauracji itp. Umożliwia wyrób szerokiego asortymentu wędlin, od kabanosów poprzez kiełbasy, parówki, kiełbas grubych aż do salami, w zależności od wielkości użytego lejka. Dla osób, które zajmują się systematycznym wyrobem kiełbasy, ich poziom zadowolenia przy użytkowaniu będzie znacznie większy, niż przy nadziewaniu maszynką ręczną do mięsa i co ważne nie musimy uważać na bezpieczeństwo swoich palców. Wygodne i uniwersalne mocowanie do blatu za pomocą 2 uchwytów metalowych. Dzięki swojej prostej budowie łatwa w użytkowaniu.
|
|
Animacja ruchu tłoka i korby |
Animacja odchylenia korpusu do napełnienia wsadem mięsnym |
DANE TECHNICZNE NADZIEWARKI
• pojemność 4 kg • średnica wewnętrzna korpusu 13cm • długość korpusu 32,5cm • całkowita długość 47,5 cm • waga około 6 kg
• wykonana z wysokiej jakości stali spożywczej
|
|
Widok od strony tłoka |
Elementy nadziewarki |
|
|
Przekrój nadziewarki po napełnieniu wsadem mięsnym |
Przekrój nadziewarki gotowej do nadziewania |
CECHY PRODUKTU
• wykonana z wysokiej jakości stali o dużej odporności na rdzę
• prosta w montażu, demontażu i użytkowaniu
• specjalny silikonowy tłok zapobiegający przepuszczaniu mięsa
• łatwe w użyciu i niezawodne uchwyty mocujące nadziewarkę do blatu stołu
• nadziewarka przymocowana na stałe do płyty, co dodatkowo stabilizuje urządzenie
• prosty system szybkiego odbezpieczania korpusu - lekki nacisk na dźwignię
• łatwy demontaż całego cylindra
• banalne mycie
|
|
Lejki nadziewarki |
Zatrzask otwarcia i zamknięcia korpusu |
UKOMPLETOWANIE NADZIEWARKI
• 4 lejki o średnicy 17mm, 21mm 25mm i 29mm • długość lejków 15cm • dwa metalowe zaciski mocujące • instrukcja • pudełko firmowe
NADZIEWARKI SĄ PRZEBADANE I DOPUSZCZONE DO UŻYTKU PRZEZ PZH
Na sprzedawany towar udzielam gwarancji
STRZYKAWKA
Strzykawka z reduktorem
OPIS STRZYKAWKI
• pojemność 160 ml (160g) • podziałka co 5 ml (5 g)
Do strzykawki załączam reduktor umożliwiający założenie jej na każdą igłę bez gwintu oraz dwie igły o długości 6 cm i średnicy 1,8 mm
JAKO GRATISY OTRZYMASZ:
• 1 kg peklosoli • PŁYTĘ CD ZAWIERAJĄCĄ: Vademecum wyrobu kiełbas, Vademecum wyrobu wędlin w szynkowarze,Instrukcja i przepisy wyrobów w marynatorze peklowniku, Vademecum wyrobu nalewek, ABC wypieku chleba, ABC grillowania, ABC kociołka węgierskiego, ABC kociołka żeliwnego. Łącznie około 1200 przepisów, wszystko "krok po kroku" a także porady, wskazówki itp. • INSTRUKCJA NA PIŚMIE ze wskazówkami, poradami i przepisami na wykonanie solanek z saletry potasowej • INSTRUKCJE NA PIŚMIE "SZYBKI START" zawierająca mini vademecum wyrobów w szynkowarze, porady,przepis na szynkę
NA INNYCH MOICH AUKCJACH KUPISZ PRZEDMIOTY NIEZBĘDNE DO DOMOWEGO WYROBU WĘDLIN
|