Sprzedam odżywkę białkową MY PROTEIN Impact Whey Isolate 2500g białko, izolat. Wersja bez smakowa, naturalny. data 02.2025. Opakowanie fabrycznie zamknięte. Odzywka nie była używana. Sprzedaje z powodu doznanej kontuzji. Możliwy odbiór osobisty w Radomiu lub wysyłka.
-90% zawartości białka
- 23g białka w każdej porcji
-Zero tłuszczu, zero cukru i mniej niż 1 g węglowodanów
-Najlepsze białko na rynku!!!
-Szybka przyswajalność
-Wysoka wartość biologiczna
-Wspomaga regenerację
-Skutecznie wspiera budowę masy mięśniowej
-Wysoka zawartość białka
-Uzupełnienie białka w diecie
-Zero bezwartościowych wypełniaczy
-Wysoka zawartość aminokwasów BCAA i EAA
-Najszybsza kinetyka wchłaniania
-Śladowe ilości tłuszczów i węglowodanów
-3g leucyny
-porcja 25g
Jeżeli poszukujesz odżywki, która spełnia najwyższe normy jakości i nie tylko jest smaczna ale także jej skład stanowi powód do dumy – to właśnie taką znalazłeś. Praktycznie czysty izolat białek serwatki, którego białka nie zostały zdenaturowane dzięki zastosowaniu zaawansowanych technik produkcji. Nie znajdziesz lepszego źródła białka dla swojej diety – niemal idealny aminogram, świetna rozpuszczalność.
MyProtein Impact Whey Isolate (izolat białka serwatki) to najlepsza forma białka serwatki, zawierająca ponad 90% białka przy bardzo niskiej zawartości tłuszczu i laktozy. Izolat białka serwatki ma najwyższą wartość biologiczną spośród wszystkich znanych białek. Odznacza się wysoką zawartością zarówno engogennych, jak i egzogennych aminokwasów.
Do wytwarzania naszego produktu Impact Whey Isolate stosowana jest metoda filtrowania cross flow (w przepływie krzyżowym), delikatny proces, w trakcie którego stosuje się filtry, by oddzielić białko od tłuszczu, cholesterolu i laktozy kierując się wielkością i masą molekuł.
Impact Whey Isolate zawiera ponad 90g białka na 100g suchej masy, ma niską zawartość tłuszczu i laktozy przy wysokiej zawartości wapnia. Zastosowane metody produkcyjne służą do zachowania aktywności biologicznej białka serwatki zapewniając z drugiej strony, że czynniki wzmacniające odporność pozostają nienaruszone.
Identyfikowalność to kluczowy aspekt procedur kontroli jakości. By podnieść ją na wyższy poziom producent współpracuje bezpośrednio z wiodącymi producentami serwatki na świecie w celu zapewnienia, że posiadamy pełną wiedzę o procesie produkcji naszych białek serwatkowych i możemy mu w pełni zaufać.