Multicooker Redmond RMC-M150-E
Ugotuje dla Ciebie wszystko!
Wielofunkcyjne urządzenie do kuchni
W programach automatycznych i konfigurowanych ręcznie multicooker przygotuje zupy, dania mięsne, ryby, makarony, potrawy na parze, ciasta, chleby, pizzę i … ograniczy Cię tylko Twoja inwencja.
Stwórz własny przepis!
Funkcja MASTERCHIEF
Ustawiaj temperaturę od 35°С do 180°С (regulacja co 5°) i czas od 1 minuty do 15 godzin (regulacja co 1 minutę) nawet w trakcie programu i gotuj według swoich przepisów. Zapisz parametry w pamięci multicookera i korzystaj z nich później.
Dostosuj czas i temperaturę do swoich potrzeb!
Program MULTICOOK
Gotuj według własnych przepisów i zmieniaj domyślne parametry (30 minut, 100°) w zależności od potrzeb: temperatura od 35°С do 180°С (regulacja co 5°С), czas od 2 minut do 15 godzin.
Gotuj metodą Sous-Vide!
Program VACUUM
Metoda gotowania Sous-Vide lub inaczej w opakowaniu próżniowym jest doskonałym sposobem gotowania potraw zachowując ich lepszą jakość i walory smakowe.
Gotuj zdrowo!
Program SLOW COOK
Multicooker zastąpi wolnowar. Wolne gotowanie w niskiej temperaturze zachowuje naturalny smak produktów (nawet twardych mięs) oraz ich wartości odżywcze.
Specyfikacja:
- Moc: 860 W
- Napięcie: 220-240 V, 50 Hz
- Pojemność misy: 5 l
- Powłoka misy: nieprzywierająca ceramiczna ANATO® (Korea)
- Wyświetlacz: LCD
- 3D HEATING (ogrzewanie z każdej strony): TAK
- Technologia przygotowania potraw: obróbka cieplna bez ciśnienia
- Regulacja temperatury przygotowywania potraw („MULTICOOK”): od 35° do 180°С (stopień zmian: 5°С)
- Zdejmowany zawór wypuszczania pary: TAK
- Zdejmowana wewnętrzna pokrywa: TAK
- Kolor: złoty + czarny
- Wymiary opakowania: 460 х 340 х 290 mm
- Waga (w opakowaniu): 6,56 kg
- Ilość programów 46 programów: (16 automatycznych, 30 ręcznych)
Programy automatyczne:
- MULTICOOK
- STEW/CHILLI (DUSZENIE/CHILLI)
- BAKE (WYPIEKI)
- RICE/GRAIN (RYŻ/KASZE)
- PASTA (MAKARON)
- STEAM (PARA)
- SLOW COOK (DUSZENIE NA WOLNYM OGNIU)
- FRY (SMAŻENIE)
- PILAF (PILAW)
- SOUP (ZUPA)
- PORRIDGE (KASZA NA MLEKU)
- YOGURT (JOGURT)
- VACUUM (PRÓŻNIA)
- BREAD (CHLEB)
- COOK (GOTOWANIE)
- EXPRESS (EKSPRESS)