Motta La Colomba DoppiaCrema - babka z nadzieniem czekoladowym i waniliowym 700g
- Data ważności: 06.2021
- Waga: 700g
Motta La Colomba DoppiaCrema to tradycyjna, włoska babka wielkanocna na naturalnym zakwasie w kształcie gołąbka (la Colomba – po włosku oznacza „gołąb”). La Colomba DoppiaCrema to połączenie delikatnego, miękkiego ciasta z dwoma, rozpływającymi się w ustach nadzieniami: czekoladowym i waniliowym. Ciasto wielkanocne zostało posypane cukrem pudrem, który wzbogaca smak La Colomby. Wysoka jakość składników, tradycyjny przepis i nowoczesna technologia wypiekania sprawia, że La Colomba to niezastąpione podczas świąt Wielkanocnych ciasto. Włoskie babki La Colomba są jednym z najczęściej wręczanych prezentów podczas świąt we Włoszech.
Przed podaniem babka powinna postać minimum 1 godzinę w ciepłym miejscu, najlepiej przy grzejniku. Przez to będzie smaczniejsza. Można tez pokroić ją na kawałki, włożyć do piekarnika na 2 minuty (bez termoobiegu, bo może to ją wysuszyć) i podawać na ciepło.
Skład: mąka z pszenicy miękkiej typ „0”, cukier, świeże jajka, masło (mleko), syrop glukozowo-fruktozowy, naturalne drożdże (pszenica), emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; alkohol, czekolada (0,9%) (odtłuszczone kakao w proszku, cukier, masło kakaowe), olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku, dekstroza, mleko w proszku, sól, aromaty, substancje zagęszczające: pektyna, żółtka jaj, sorbinian potasu, ekstrakt z ziaren wanilii. Posypka (1,4%) (cukier, skrobia pszenna, aromaty). Może zawierać śladowe ilości soii orzechów.Przechowywać w suchym miejscu z dala od źródeł ciepła.
Kupione przez Państwo produkty wysyłamy w 24h kurierem UPS