mortadela krojona 100 g spożyć do 14 dni od daty pakowania Schronisko Bukowina
Włoska mortadela — królowa wśród wędlin
Mortadela to wędlina charakterystyczna dla Lombardii i Bolonii. Jest to gotowana wieprzowa kiełbasa, bardzo drobno przemielona, doprawiona pieprzem oraz aromatycznymi pistacjami. Mortadela wyróżnia się bardzo dobrym składem i dużą zawartością mięsa. Jak jeść ten włoski przysmak? Włosi spożywają mortadelę najczęściej ze świeżym pieczywem lub w sałatce ze szpinakiem, cebulą, selerem i karczochami.
Produkt importowany jest przez nas prosto z Włoch. Zachowuje świeżość przez 14 dni. W dniu wysyłki jest dla Ciebie krojony i pakowany próżniowo.
Składniki: mortadela Masa netto: 100g Kraj pochodzenia: Polska Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych Data ważności: