Morliny Frankfurterki 240 g
\n \n \n \n \nmięso wieprzowe z szynki (100 g produktu otrzymano ze 105 g mięsa z szynki), sól, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, glukoza, substancja konserwująca: azotyn sodu, osłonka kolagenowa wołowa \n \nAlergeny: Może zawierać zboża zawierające gluten (pszenicę, jęczmień), soję, seler i gorczycę. \n \n \n \n \n \n \n \nWartość odżywcza w 100 g produktu: \n \n \n \n \nWartość energetyczna \n1416 kJ / 342 kcal \n \n \nTłuszcz \n30 g \n \n \nw tym kwasy tłuszczowe nasycone \n12 g \n \n \nWęglowodany \n1,0 g \n \n \nw tym cukry \n0,5 g \n \n \nBiałko \n17 g \n \n \nSól \n2,5 g \n \n \n \n \n \n \n \n \nKraj produkcji: Polska \n \nAdres producenta: \nAnimex Foods sp. z o.o. \nul. T. Chałubińskiego 8, \n00-613 Warszawa, \n \nOddział w Starachowicach, \nul. Krańcowa 4, \n27-200 Starachowice \n \n \n \n \nPrzechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin. \n \n \nNazwa produktu uregulowana prawnie: Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, w jadalnej osłonce wołowej. \nCechy: produkowane w Polsce, 100 g produktu ze 105 g mięsa z szynki \nPozostałe informacje: Pakowano w atmosferze ochronnej. \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n