Feringa Classic Meat Menu, 24 x 400 g
Smaki:
- Królik z indykiem
- Drób
- Łosoś z indykiem
- Kaczka z cielęciną
- Jagnięcina z wołowiną
- Dziczyzna
- Wołowina z drobiem
- Jagnięcina z królikiem
- Łosoś i indyk
Zestaw jest tworzony na podstawie dostępności magazynowych
Feringa Classic Meat Menu w skrócie:
- Przygotowano z miłością i starannością w Austrii, smakuje jak domowe.
- 70% mięsa i pełnowartościowych podrobów.
- Minimum dwa źródła białka.
- Bezzbożowa receptura zgodna z dobrostanem gatunku, z dodatkową porcją troski, kreatywności i różnorodności.
- Harmonijna kompozycja warzyw i ziół, rosnących w rodzimych ogródkach.
- Szczera deklaracja: użyto wyłącznie składniki podane w składzie.
- Autentyczny smak: bez sztucznych barwników, aromatów i konserwantów.
Skład
Królik i indyk:
Indyk 50% (w tym: mięso, serca, wątroba, szyjki), bulion 27,6%, królik 20% (w tym: mięso, wątroba), rokitnik 1,5%, składniki mineralne 0,7%, kocimiętka 0,1%, inulina 0,1%.
Kaczka i cielęcina:
Cielęcina 50% (w tym: serca, płuca, wątroba, mięso), bulion 27,6%, kaczka 20% (w tym: serca, szyjki), brokuł 1,5%, składniki mineralne 0,7%, mniszek lekarski 0,1%, inulina 0,1%.
Pstrąg i kurczak:
Kurczak 50% (w tym: mięso, serca, wątroba, szyjki, żołądki), bulion 27,6%, pstrąg 20%, ziemniak 1,5%, składniki mineralne 0,7%, pietruszka 0,1%, inulina 0,1%.
Łosoś i indyk
Indyk 50% (w tym: mięso, wątroba, serca, szyjki), bulion 27,6%, łosoś 20%, cukinia 1,5%, składniki mineralne 0,7%, 0,1 % rukiew wodna, inulina 0,1%.
Drób:
Drób 70% (w tym: mięso, żołądki, szyjki, serca), bulion 27,6%, marchew 1,5%, składniki mineralne 0,7%, mniszek lekarski 0,1%, inulina 0,1%.
Dziczyzna:
Dziczyzna 70%, bulion 27,6%, borówka brusznica 1,5%, składniki mineralne 0,7%, mniszek lekarski 0,1%, inulina 0,1%.
Wołowina i drób:
Wołowina 35% (w tym: wątroba, płuca, mięso), drób 35% (w tym: mięso, żołądki, szyjki), bulion 27,6%, ziemniak 1,5%, składniki mineralne 0,7%, kocimiętka 0,1%, inulina 0,1%.
Jagnięcina i wołowina:
Wołowina 35% w tym: wątroba, płuca, mięso), jagnięcina 33% (w tym: mięso, płuca, wątroba), bulion 29,6%, groch 1,5%, składniki mineralne 0,7%, rukiew wodna 0,1%, inulina 0,1%.
Jagnięcina i królik
Jagnięcina 35% (w tym: mięso, płuca, wątroba), królik 5% (w tym: mięso, płuca), bulion 27,6%, żurawina 1,5%, składniki mineralne 0,7%, rukiew wodna 0,1% , inulina 0,1%.