Sok z młodego jęczmienia powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu w maksymalnej temperaturze 31°C (RAW). Doskonały, żywy składnik każdego szejka - prócz budowania zdrowia ma moc "wspomagania usuwania rtęci oraz innych toksycznych metali ciężkich z organizmu. Zawiera alkaloidy przeciwdziałające atrofii tarczycy, a zarazem utrudniające wirusom pożywienie się metalami ciężkimi w tarczycy".* Sproszkowany sok z młodego jęczmienia to skarbnica witamin, składników mineralnych, aminokwasów doskonałych w swej naturze, bo przez nią stworzonych.
* uzdrawianie tarczycy według boskiego lekarza - A. William
składniki - bio sproszkowany sok z liści młodego jęczmienia
sposób użycia wg producenta- w 150 ml wody rozpuścić jedną łyżeczkę (ok. 1,5g) sproszkowanego soku i wypić 15-20 minut przed posiłkiem; stosować 2 razy dziennie
wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna - 1380kJ (326kcal)
- białko - 28g
- węglowodany -41g (w tym cukry -24g)
- tłuszcz -4,1g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,7g)
- błonnik -6g
- sól - 1,25g
najlepiej spożyć przed 28/02/2022
kraj pochodzenia - USA