MIYATA WOK STYLE GOTOWY MAKARON KONJAC 270G
Makaron Miyata Shirataki to długi, biały makaron typu wok z konjacu. Nazywa się je często makaronem cud lub makaronem konjac o niskiej kaloryczności. Proszę pić dużo wody podczas spożywania Shirataki. Bezglutenowe, beztłuszczowe, bezcukrowe, niskoenergetyczne.
- Makaron Shirataki (makaron konjac) to tradycyjny azjatycki makaron z niewielką ilością węglowodanów
- Mąka konjac stanowiąca alternatywę dla zwykłego makaronu i ryżu, idealna do odchudzania
- Bogaty w błonnik, wegański, niskowęglowodanowy (low carb), beztłuszczowy, bezglutenowy, bez laktozy
- Bardzo popularny nie tylko w kuchni chińskiej i japońskiej
- Makaron Shirataki jest szybki w przygotowaniu i wszechstronny w kuchni
Składniki:
woda, mąka konjac 3%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartości odżywcze na 100g:
- Energia (kJ) 42kJ / 10 kcal
- Tłuszcz: <0,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
- Węglowodany 0,8 g
- w tym cukier <0,5 g
- Białko: <0,5 g
- Sól 0,05 g
Sposób przygotowania:
Instrukcja gotowania:
1. Odlać płyn z opakowania, aby odsączyć shirataki.
2. Przygotuj swój ulubiony sos, sałatkę lub zupę, podawaj razem z shirataki.
Zalecenie:
Podczas spożywania przygotowanego produktu pić dużo wody.
Opakowanie: 270g
Waga po odsączeniu: 200g
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowej i chronić przed światłem słonecznym. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu kilku dni.
Kraj pochodzenia: Chiny