Baza na sos sałatkowy winegret mak i truskawka Cultured Foods, 90g
5907222657232
Mieszanki na sosy do sałatek Cultured Foods to pierwsze sosy z probiotykami Lactospore®. W skład produktu wchodzą składniki sosu, saszetka z octem jabłkowym, karafka wielokrotnego użytku oraz książeczka z przepisami na sałatki. Z jednego produktu powstaje 320 ml sosu, który można przechowywać w lodówce aż 3 miesiące. Sosy są łatwe w przygotowaniu. Do karafki wystarczy dodać oliwę oraz zawartość saszetki i wymieszać.
Linia mieszanek na sosy do sałatek Cultured Foods to produkty bardzo innowacyjne, które bardzo mocno wpisują się w najistotniejsze trendy rynkowe. Są to produkty, które:
- zawierają dodatek do probiotyków
- są innowacją w formie sprzedaży: składniki do sosów umieszczono w szklanej karafce
- sosy wpisują się w trend samodzielnego przygotowania dania z gotowych półproduktów
- produkt finalny można bardzo szybko przygotować, co ma istotne znaczenie przy obecnym tempie życia
- mają czystą etykietę, w 100% naturalny skład.
SKŁAD PRODUKTU
Mak (29,6%), migdały (20,2%), truskawka suszona (8,1%), musztarda w proszku (zawiera gorczycę), koncentrat soku z cytryny w proszku, cukier trzcinowy, koncentrat soku z buraka w proszku, aromat naturalny, LactoSpore® (Bacillus coagulans MTCC 5856).SASZETKA: ocet jabłkowy 10%
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Wartość odżywcza w 100 g:Wartość energetyczna 1559 kJ / 375 kcalTłuszcz 24,0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 gWęglowodany 24,0 gw tym cukry 9,6 gBłonnik 10,0 gBiałko 11,0 gSól 0,17 g
ALERGENY
Migdały, gorczycaMoże zawierać śladowe ilości soi, sezamu lub orzechów.
Parametry
- Cechy: Bez glutenu, Dla wegan, Dla wegetarian