Miso Barley (na Bazie Jęczmienia) BIO 345 g Lima
Składniki:
jęczmień* (47%), soja* (24%), woda, sól morska (11,3%), Koji (Aspergillus oryzae)
*certyfikowany składnik ekologiczny
Opis:
Tradycyjna, delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego jęczmienia z dodatkiem soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Doceniane za kulinarne walory oraz korzystny wpływ na zdrowie.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 658 kJ (158 kcal)
Białko: 12 g
Węglowodany: 15,9 g
- w tym cukier: 14,2 g
Tłuszcz: 5,1 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 2,6 g
Błonnik: 5,3 g
Sód: 4,6 g
Informacja alergenna:
Produkt zawiera gluten, jęczmień, soję
Kraj producenta: Belgia
Kraj pochodzenia składników: Japonia
Certyfikat: BIO
EAN: 5411788045643
Producent: LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)
- Kraj pochodzenia składników: Japonia
- Kraj producenta: Belgia
- Bez glutenu (z certyfikatem): Nie
- Bez glutenu (w składnikach): Nie
- Wegetariańskie: Tak
- Wegańskie: Tak
- Bez laktozy: Tak
- Bez cukru: Tak
- Bez jaj: Tak
- Bez drożdży: Tak