MILKA
LAVA CAKE
2 FONDANTY Z ALPIEJSKĄ MLECZNĄ CZEKOLADĄ
200 g
Skład: JAJKO, margaryna (nieuwodornione tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy), olej roślinny (rzepakowy), woda, emulgator: (E471), regulator kwasowości (E330)), czekolada mleczna z orzechami laskowymi 16,4% (cukier, masło kakaowe, MLEKO odtłuszczone w proszku, miazga kakaowa, SERWATKA w proszku, MASŁO zagęszczone, pasta z orzechów laskowych, emulgator: lecytyna (E322 (SOJA)), aromat), czekolada mleczna 16,4% (cukier, MLEKO pełne w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna ( E322 (SOJA), naturalny aromat waniliowy), mąka PSZENNA, cukier inwertowany, pasta ORZECH LASKOWY 3,75% (orzech laskowy 50%, cukier, emulgator: lecytyna (E322 (SOJA)), skrobia kukurydziana, woda, sól, barwnik: E150a, naturalny przyprawa.
GOTUJ W PIEKARNIKU - 8-10 MINUT PRZY TEMPERATURZE 180
LUB W MIKROFALÓWCE 30-35SEC 650-750W
KRAJ POCHODZENIA: NIEMCY