Mikser do ciasta na pizzę 20L, spiralny | Yato
Numer katalogowy: YG-03060
PRZEZNACZENIE:
- pizza
- chleb
- pierogi
- pączki
DANE TECHNICZNE:
- Moc: 1500 W
- Zasilanie: 220~240V / 50 Hz
- Przekładnia zębatkowa, która gwarantuje bardzo długą żywotność mechanizmu i użytkowania
- Przeniesienie napędu za pomocą paska napędowego, co ma szczególne znaczenie podczas serwisu urządzenia, ułatwiając jego wymianę
- Dzieża wraz ze spiralą obracają się jednocześnie ze stałą prędkością 207 obr/min.
- Wymiary: 860x700x390 mm
- Waga: 89 kg
- Korpus wykonany z aluminium i stali malowany w kolorze białym jest łatwy w utrzymaniu w czystości
- Dzieża oraz akcesoria dodatkowe zrobione są ze stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością
- Dzieża o pojemności 20l i średnicy wewnętrznej 360 mm zamontowana jest na stałe
- Maksymalny wsad ciasta 15 kg
- Osłona ochronna ze stali nierdzewnej
- Otwory wsypowe umożliwiają dodawanie poszczególnych składników podczas wyrabiania
- Posiada zabezpieczenie automatycznie wyłączające urządzenie przy próbie otworzenia osłony ochronnej
- Wyłącznik bezpieczeństwa, dzięki któremu następuje automatyczne przerwanie pracy
- Na umieszczonym frontalnie panelu sterującym jest dodatkowa kontrolka sygnalizująca podłączenie urządzenia do sieci elektrycznej ostrzegając przed przypadkowym uruchomieniem miksera podczas czyszczenia
W KOMPLECIE:
- Spirala do wyrabiania ciast ciężkich
- Nóż odcinający