Prażone migdały kalifornijskie otoczone pyszną, mleczną truflową czekoladą. Truflowe migdały w czekoladzie, to idealny balans smaków - połączenie chrupiących migdałów i rozpływającej się w ustach czekolady. Doskonały smak gwarantuje jakość produktów: świeżych i chrupiących orzechów oraz belgijskiej czekolady.
Cechy i zalety: Migdały to jedne z najzdrowszych orzechów. Mają one wysoką wartość odżywczą i zawierają dużą ilość zdrowych tłuszczów oraz białka. Są one źródłem wapnia, cynku, magnezu i innych minerałów. Są one również oblane wysokiej jakości ciemną czekoladą i posypane kakao. Możemy więc śmiało nazwać je zdrową przekąską.
Sposób użycia: Ciemne migdały w czekoladzie smakują najlepiej same, ale są również doskonałym dodatkiem do musli lub jako dekoracja deserów.
Składniki: 68% czekolada mleczna (cukier, pełne mleko w proszku (laktoza), miazga kakaowa, masło kakaowe, serwatka w proszku (mleko, laktoza), emulgator: (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy), 30 % pestek migdałów (pestki migdałów, olej słonecznikowy), 2 % kakao w proszku – posypka.
Produkt jest pakowany w grube opakowania typu „doypack” posiadające zapięcie strunowe, zgrzewane w celu zachowania świeżości. Struna pozwala na wielokrotne otwieranie i zamykanie opakowania. Ze względu na dużą sprzedaż i rotację, produkty MIGOgroup są zawsze świeże oraz posiadają długie terminy ważności.