Migdały naturalne jasne
Migdały kalifornijskie naturalne jasne
Migdały stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów. Ponadto do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs.
Migdały w płatkach mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych. Z mielonych migdałów wyrabia się marcepan, pastę migdałową oraz zagęszcza się zupy, sosy oraz k
Migdał jest naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pomaga zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Składniki: Migdały w skórce
Pojemność: 1000 g
Uwagi: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie śladowych ilości tych produktów.
Producent:
Tar-groch - F.L.T. Krakowski, M. Kijowski, E. Drożdż, J. Drożdż Sp.J.
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn
Informacje publikowane na tej stronie nie stanowią porad o charakterze medycznym. Treści tu zawarte nie mogą być traktowane jako specjalistyczne informacje i porady medyczne lub farmaceutyczne, ani jako forma diagnozy lub zalecenia w zakresie leczenia; nie zastępują badań lekarskich ani konsultacji z lekarzem.