MIGDAŁY KALIFORNIJSKIE 500g
Są naturalnym nośnikiem wartości odżywczych, co z kolei wpływa na ich korzystne właściwości zdrowotne. Dzięki zawartości zarówno nienasyconych kwasów tłuszczowych, jak ich wielu witamin migdały korzystnie wpływają na cały organizm, a przede wszystkim na układ krążenia, układ nerwowy oraz układ pokarmowy. Często są składnikiem wielu diet pomagających walczyć z nadwagą. Stanowią nieodłączny element ciast oraz deserów.
Składniki: Migdały kalifornijskie
Postać: Bakalie
Kraj pochodzenia: USA
Masa netto opakowania: 500g
- Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna 2497 kJ/ 604 kcal
Tłuszcze 52g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7g
Węglowodany 7,6g
w tym cukry 4,9g
Błonnik 13g
Białko 20g
Sól 0,004g
Zastosowanie:
- Jako dodatek do deserów, sałatek,
- do wypieków
- oraz jako przekąska
- Informacja o alergenach:
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty zawierające: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję. Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.