Cocoa brownie
Mieszanka do przygotowania brownie
(2 x opakowanie 1 kg)
Odkryj wyjątkowy smak z Cocoa Brownie – idealną mieszanką cukierniczą, która pozwoli Ci stworzyć doskonałe brownie o intensywnym, kakaowym aromacie!
Ta uniwersalna baza zapewnia perfekcyjną strukturę ciasta i niezliczone możliwości – od klasycznych brownie, przez apetyczne batony, po urocze babeczki.
Dodaj ulubione składniki, takie jak świeże owoce, chrupiące bakalie czy inne kreatywne dodatki, by stworzyć wypieki, które zachwycą każdego.
Cocoa Brownie to nie tylko jakość, ale także ekonomiczna propozycja dla tych, którzy cenią sobie smak i wszechstronność. Sięgnij po tę mieszankę i zaskocz swoich klientów lub bliskich czymś wyjątkowym!
Data ważności: 23.04.2025r.
Jaki jest skład produktu?
Składniki: cukier, mąka PSZENNA, kakao w proszku, sól.
Jak przygotować produkt?
- 1000 g Cocoa Brownie
- 200 g Jaja
- 190 g Olej
- 145 g Woda
Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok. 3 minuty przy zastosowaniu płaskiego mieszadła. Masę wyłożyć do rantu o wymiarach 30 x 40 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 25 minut*.
*czas wypieku uzależniony jest od oczekiwanego miękiszu ciasta.
Jakie są zalety produktu?
✔️ szybkie i łatwe przygotowanie
✔️ jedna mieszanka wiele zastosowań
✔️ idealny do wzbogacania o dodatki takie jak owoce, bakalie
✔️ utrzymuje owoce
✔️ można go mrozić
✔️ doskonały smak
✔️ uniwersalność zastosowania
Jaka jest wartość odżywcza produktu?
✔️ Wartość energetyczna kcal 380/100 g;
✔️ Tłuszcz 2,0 /100 g;
✔️ Kwasy tłuszczowe nasycone 1,0 /100g;
✔️ Węglowodany 84,4 /100g;
✔️ Cukry 61,0 /100g;
✔️ Błonnik 2,6/100 g;
✔️ Białko 4,7/100 g;
✔️ Sól 0,5/100 g
Do czego mogę wykorzystać Cocoa Brownie?
Cocoa brownie idealnie nadaje się do przygotowania:
✔️ lava cake
✔️ ciast
✔️ tortów
✔️ muffinek