MIESZANKA BAKALI W CZEKOLADZIE BAKAL SO GOOD, 370G
- mieszanka bakalii i orzechów w czekoladzie BAKAL So Good
- ekskluzywna mieszanka bakalii i orzechów w połączeniu z czekoladą mleczną, deserową i białą oraz z przyprawami
- skład mieszanki: orzechy arachidowe w czekoladzie i cynamonie: 80g, śliwki w czekoladzie: 75g, żurawina w czekoladzie białej: 50g, rodzynki w czekoladzie deserowej z pomarańczą: 90g, orzeszki arachidowe w czekoladzie białej i kokosie:75g
- waga: 370g
- SKŁADNIKI:
- 1. Rodzynki w czekoladzie z pomarańczą 24,3% (rodzynki sułtańskie 53% [rodzynki sułtańskie, olej słonecznikowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki], czekolada 45% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny: (z soi) i E476, aromat], skórka pomarańczowa liofilizowana 0,9%, aromat, syrop glukozowy, substancja glazurująca: guma arabska); 2. orzechy arachidowe w czekoladzie mlecznej z cynamonem 21,6% (orzechy arachidowe prażone 53%, czekolada mleczna 45% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, serwatka w proszku, (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476, aromat]; cynamon 2%); 3. śliwki w czekoladzie 20,3% (śliwki suszone 63% [śliwki, substancja konserwująca: sorbinian potasu], czekolada 37% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat]); 4. orzechy arachidowe w czekoladzie białej z wiórkami kokosowymi 20,3% (orzechy arachidowe prażone 53%, czekolada biała 42% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz roślinny (palmowy), laktoza (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], wiórki kokosowe 5% [wiórki kokosowe, substancja konserwująca: dwutlenek siarki], syrop glukozowy); 5. żurawina w czekoladzie białej 13,5% (czekolada biała 60% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz roślinny (palmowy), laktoza (z mleka), emulgatory: lecytyny (z soi) i E476; aromat], żurawina suszona 39% [żurawina suszona, cukier trzcinowy, olej słonecznikowy], syrop glukozowy, substancja glazurująca: guma arabska)
- WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100g PRODUKTU:
- Wartość energetyczna 2044 kJ/ 489 kcal
- Tłuszcz 26 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g
- Węglowodany 52 g
- W tym cukry 45 g
- Białko 8,6 g
- Sól 0,05 g
OPIS MARKI BAKAL: Atlanta Poland S.A. jest wiodącą na polskim rynku hurtowym firmą handlowo-produkcyjną, oferującą pełną gamę bakalii — istnieje i aktywnie działa na rynku od 1990 roku. Od 10 stycznia 2005 roku Atlanta Poland S.A. jest spółką giełdową notowaną na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych. W 2009 roku poprzez przejęcie Bakal Center zaistniała na rynku detalicznym marką Bakal. Od sierpnia 2009 roku firma oferuje całą gamę produktów konfekcjonowanych pod marką Bakal.
OPIS KATEGORII PRZEKĄSKI: Mieszanki biurowych smakołyków: orzeszki, migdały, bakalie, rodzynki w czekoladzie lub na słono. Nasza kategoria związana jest z grupami produktów najczęściej określanych jako: mieszanki bakaliowe, mieszanki orzechów, słodycze do firmy, przekąski do biura, słodkie i słone przekąski do kawy
Polecamy Państwu także inne nasze aukcje na produkty biurowe i życzymy udanych zakupów.