- KONTAKT W ZAKŁADCE "O SPRZEDAJĄCYM"
Pizzerie i pierogarnie nie mogą się obyć bez profesjonalnego urządzenia do wyrabiania ciasta, jakim jest mikser spiralny. Z jego pomocą w krótkim czasie wyrobimy znaczne ilości odpowiednio napowietrzonego ciasta.
Mikser spiralny firmy FCM jest niezastąpiony w każdym lokalu gastronomicznym serwującym duże ilości potraw mącznych. Urządzenie doskonale sprawdzi się w wyrabianiu ciast ciężkich, na przykład na pierogi czy pizzę.
Wszystkie części mające bezpośredni kontakt z żywnością zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Materiał ten gwarantuje odporność na uszkodzenia mechaniczne i łatwość w zachowaniu czystości, dzięki czemu praca z urządzeniem zawsze przebiega w warunkach higienicznych .
Maksymalna pojemność zamontowanej na stałe dzieży wynosi 6,5 kg (ciasta).
Prędkość dzieży wynosi 15 obr./min.
- DANE TECHNICZNE:
- Szerokość: 360 mm
- Głębokość: 680 mm
- Wysokość: 750 mm
- Średnica: 340 mm
- Zasilanie: Prąd
- Napięcie: 230 V
- Moc elektryczna: 550 W
- Pojemność: 10 l
- Waga: 68.00 kg