MIĘSO Z INDYKA NA KOTLETY, MIĘSNE SPECJAŁY MAP 750 G
Selgros111
Wyrób przygotowany z surowego mięsa drobiowego, w którym mięso drobiowe zostało poddane obróbce technologicznej gdzie mięśnie drobiowe zostały rozdrobnione i dokładnie wymieszane i do którego zostały dodane w procesie mieszania substancje dodatkowe: dodatki do żywności pełniące określoną funkcję technologiczną, a które w wyniku tych procesów nie utraciło cech surowego mięsa
Branża: 80
EAN: 5904584246166
Ilość w opakowaniu zbiorczym: 1
Półka: 1
Regał: 173
Parametry produktu: :
Gatunek mięsa: Indyk
Kraj chowu: POLSKA
Kraj rozbioru mięsa: POLSKA
Kraj uboju: POLSKA
Składniki: mięso z indyka 98%, woda, sól, aromaty, stabilizatory: cytrynian sodu, askorbinian sodu, regulator kwasowości: octan sodu może zawierać Gluten
Stosunek kolagenu do białka: 5
Zawartość netto: 750 g
Zawartość procentowa tłuszczu: 10 %
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Waga jednostkowa brutto: 0,75 kg
Temperatura przechowywania min - max: 0 - 2 °C
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu: Nazwa firmy: Bomadek Ulica i numer: Słoneczna 16 Kod pocztowy i miasto: 66-132 Trzebiechów PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 44 op. zb. (DU)
Alergeny: :
Soja i produkty pochodne: Nie
Skorupiaki i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Nie
Orzechy: Nie
Przechowywanie: :
Pakowanie w atmosferze chronionej: Tak
Sposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza: :
Wartość energetyczna kcal (energia): 7 %RWS
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 575 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,4 g
Wielkość porcji: 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 137 kcal/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g): 17,7 g
Zawartość białek (ogólnie): 35 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone): 13 %RWS
Zawartość soli (ogólnie): 23 %RWS
Wartość energetyczna kJ: 7 %RWS